Tänäänhän se virallisesti on, mutta aiheeseen liittyvät bileet olivat lauantaina.

Olen aiemmin tainnut sanoa etten niin kyseisestä aktiviteetista välitä, mutta pakko myöntää että onhan se hauskaa kun ravintola on täynnä jumittavia onnellisia ihmisiä. Musiikki ei niin minun makuuni mutta meni se alas pastillishotin avustuksella. Ei ehkä niin ajatuksia herättävä ilta. Mutta hauska.

Muistan miettineeni vaikka ja mitä, vahvin muisto kuitenkin ajatuksesta "pitäisi olla paperia ja kynä että voisin kirjottaa kaiken ylös kun unohan kuitenkin". Kappas. Sinne meni varmasti keino sotien lopettamiseen ja syöpien parantamiseen, norppien pelastamisesta puhumattakaan.

Kylpyamme teki kyllä hyvää. Tällä kertaa en ollut sekaisin, tai ainakaan eniten, muistan mielestäni kaiken illan kulusta. Pleksit päässä ihmisten kuumottelua keskellä yötä, voi pojat. Naurua riitti taas viikon varastoiksi, hyvää seuraa kun oli :)

Harmittaa, kun en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Ei ole ollut aihetta, vain kuumeinen himo lähteä reiveihin. Olen hieman kysellyt hyvien herkkujen perään, muttei ole ollut juuri tiettyjä liikkeellä. Maybe someday. UV-huulipunia ostin pari kappaletta valmiiksi niin pääsee maalailemaan ihmisten naamoja. Töissä olen ollut senkin edestä, lisätunteja tungetaan joka tuutista. Kun kesäloma alkaa, aion olla kovin wasted!

Nyt kun alkaa lämpö ja kesä, niin pakkasesta kaivetaan kyllä jotain pientä ja jännittävää.. Siitä lisää lähempänä.